Szolgáltatásaink

Online és mobil projektek teljes körű kivitelezését vállaljuk a közös tervezéstől kezdve a kivitelezésen át egészen a folyamatos üzemeltetésig és tartalomszolgáltatásig.

Tovább »

A megrendelői igények pontos felmérése

Írásos igénylista, vagy rövid szinopszis, brief és/vagy szóbeli egyeztetések alapján.

Árajánlat- és fejlesztési ütemterv készítése

A feladattól függően 1-3 hét alatt elkészített, részletes, fejlesztési ütemekre bontott terv. Nagyobb feladatok esetén min. 2 ütemre bontjuk a projektet, első körben ilyenkor becslést tudunk adni, ha ezt az ajánlat kérője elfogadta, akkor konkrét ajánlatot adunk a tervezésre. A közös tervezési munka végén (részletes írásos fejlesztési specifikáció és grafikai tervek készülnek) tudunk végleges, részletes árajánlatot adni a teljes fejlesztésre.

Weblap, mobilverzió és -alkalmazás tervezése (Android és iOS platformokra)

Strukturális, funkcionális, ergonómiai, látvány- (layout) és webdesign tervezés az ügyfelekkel folyamatosan együttműködve, használhatósági szempontokat helyezve a középpontba, részletes funkcionális specifikálással.

Interaktív projektmenedzsment az ajánlattól az átadásig

Folyamatos egyeztetés emailen, telefonon, online projektkövető rendszerben, összetettebb projektek esetén személyes találkozók keretében. Többlépcsős közös tesztelési és hibajavítási rendszer használata. Végül az elkészült webes termékek átadása, a weblap és mobilverzió élesítése, a mobil alkalmazás feltöltése a Google Play-re és az AppStore-ba, valamint az admin rendszer működésének betanítása. Megállapodás szerint az átadás utáni technikai támogatás intézése.

Teljes körű kivitelezés

Weblapok desktop és mobil verzióinak megjelenési és admin oldali fejlesztése (programozás), mobil app fejlesztések. Nyílt forráskódú, szabványkövető technológiák, reszponzív szemlélet.

A termékek marketing- és kommunikációs tervének elkészítése

Az elkészített webes termékek jellegétől függő online marketing és kommunikációs terv célja a termék, az oldal, a mobil app minél hatékonyabb bevezetése az online piacra, a megfelelő közösségi kampány és online reklámozási módok segítségével. Statisztikai modulok beépítése, betanítása, forgalomelemzés.

Domain név regisztráció és tárhely ügyintézés

Megbízható domain regisztrátor és tárhelyszolgáltató cégekkel együttműködve.

Tartalomfejlesztés

Tartalomfejlesztési tervek készítése, egyszeri, vagy folyamatos tartalomgondozás, weblap üzemeltetés (cikkek, statikus tartalmak, fotók, grafikák, videók készítése).